Terapi - større livskvalitet til dig

Terapi til dig

Mental styrketræning som gør dig mere robust

Har du mod til at få kigget på dig selv, og på hvad det er, der tricker dig, når du er sammen med andre – så kan jeg hjælpe dig, Det gør jeg i vores samtaler…

Jeg hjælper dig med at tale om det, der ”gør ondt”…

Via mine spørgsmål til dig, om det der fylder lige nu og her for dig, får du et overblik over, hvad der er på spil i dig. Det sætter dig i stand til at gøre noget andet, end det du plejer, så du kan få løsnet op for det, som er svært at være med.

Nogle gange skal man hjælpes tilbage på sporet af det gode liv… Det kan jeg hjælpe dig med i vores samtaler.

Vi kan ikke forandre andre, vi kan forandre os selv – det er det, vi arbejder med i vores samtaler.

Når vi er sammen med andre mennesker, så ”flyver” projektionerne rundt omkring os, og man bliver ofte ramt af noget, som er inde i én selv. Det kan jeg hjælpe dig med at få øje på, så du kan trække projektionerne hjem til dig selv, så det ikke fylder i dine relationer.

Målet med terapien er at øge din indsigt i dit eget liv, så du får mulighed for at træffe nogle valg, der er anderledes og mere hensigtsmæssige, end dem du træffer i dag. Således bliver du gennem terapien ikke en anden, men mere dig selv – dit oprigtige Jeg.

Hvem går i terapi…

Det er lige meget, hvem du er – om du er håndværker, sygeplejerske, skraldemand eller direktør.

Vi kan alle blive ramt af uoverskuelige eller nærmest uløselige konflikter, dilemmaer eller rigtige svære situationer.

Det handler om sammen med dig, at finde ud af hvor skoene trykker, hvor det er, du er udfordret, og hvorfor bliver du igen og igen ramt af følelsen af at være forkert og ikke god nok.

Hvad er der på spil for dig? Hvad er det, som du bliver tricket af, når du er sammen med andre? Og som sætter negative tanker i gang hos dig. Det er det, vi arbejder med i terapien.

Her kan jeg i vores samtaler hjælpe dig til, at du bliver klogere på dig selv, så du får det bedre med dig selv og dine relationer. Det handler om, at du når frem til at kunne lade være med at definere dig selv ud fra, hvad andre forventer, men derimod tage ansvar for dit eget liv ved at dyrke nærværet, selvindsigten og selvværdet.

Et samtaleforløb kan åbne op for, at du kommer til at kende dig selv bedre, hvorved du opnår en indsigt i dine ressourcer og dine udfordringer, som kan styrke dig i dit videre liv og i dine relationer.

Terapi handler ikke om at lave om på sig selv, men om at komme hjem til sig selv.

Samtalen kan løfte os videre til en forandring, så vi vokser med opgaven om at hvile godt i os selv, og så vi meget bedre kan være i relationer med andre.

Kontakt mig – hvis du har brug for én at tale med.

 

Kontakt mig i dag!

Har du et akut behov eller et ønske om et forløb, så kontakt mig!

Ring til mig på +45 30 60 46 87

Send mig en besked

Anette Messerschmidt Søgaard

Psykoterapeut MPF, socialrådgiver og personaleleder
“Marielyst”
Trimmelbanken 18
Træden
8700 Brædstrup
Thrane.nu